Поново је знак Синдиката на небу изнад града!

На данашњи дан, 21. марта 1999. године, рођен је Београдски синдикат. Настао је као музичка побуна, а прерастао у покрет свих искрених бораца за истину и правду.  И после свих ових година, ми смо и даље ту са вама, СВИЗАЈЕДНО, као доказ да заједништво није само сећање на златне дане прошлости, већ да и даље живи у нашим срцима. Захваљујемо се свим нашим људима, са којима од самог почетка делимо идеју Синдиката и који су на исти начин део ове групе, као и ми који само држимо микрофон. Синдикална борба је увек била изнад сваког појединца и личног интереса. То је систем правих вредности по којем се трудимо да живимо.

У ова тешка времена, када све више делује да немамо излаза и да тонемо све дубље у блато лажи, лицемерја и конформизма, истина је насушна потреба свих. Поново је знак Синдиката на небу изнад града! Иако делује да смо се због силних обавеза на тренутак повукли са фронта, будите сигурни да смо се само прегруписали, да би поново кренули у јуриш. Београдски синдикат је поново у студију, где смо започели рад на новим песмама. Још увек нисмо рекли своју последњу реч. Још увек верујемо да својим стиховима и личним примером можемо да допринесемо стварању боље будућности за нашу земљу и наш народ. Зато напред у победу! Живео Синдикат! Живела Србија! СВИЗАЈЕДНО!

 

You may also like...

11 Responses

  1. Никола says:

    СРЕЋАНННННННННННННН!!! ХВАЛА И НЕК СТЕ ЖИВИ ЈОШ ДУГОООООООООО!!!

  2. Dule says:

    Da trajemo SVIZAJEDNO!

  3. Bozidar says:

    Ajmo svi zajedno bar jos duplo da trajemo.
    Velik’ BS pozdrav za sve sindikalce.

  4. Diskretni heroj says:

    Borba nikad nije prestajala, ideologija se razvija svakog dana uz stare stihove koji su i dalje privilegija za svakog od nas koji se osecamo odgovorni za buducnost nase zemlje, nase dece! Vi ste pokretacka snaga i motivacija jedine sile koja nas moze spasiti, budite surovi prema izdajnicima i ovoga puta neka osete strah iz Vasih (nasih) tekstova. Posaljite im jasnu poruku! Hvala sto postojite!

  5. Огњен says:

    Да сте живи и здрави! СВИ ЗАЈЕДНО!

  6. Ивана_Нс says:

    Срећан рођендааааан !
    Живи били !!! 🙂
    Поззз из НСа!!!

  7. БГД says:

    Срећан рођендан!!!
    БСБС!!!

  8. sale says:

    Dajte bre arenu opet!!

  9. slaven bilcar says:

    Kolega Dimovicu F.ajmo 28.og.u 12 ispred NBS,istina i pravda,nema predaje…

  1. 24.03.2015.

    […] (Telegraf.rs/beogradskisindikat.com) […]

  2. 25.03.2015.

    […] na rođendan grupe, 21. marta, na sajtu grupe, osvanula je vest da su ponovo u studiju u kome rade na novim […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.