OBAVEŠTENJE: RUSIJA

Beogradski sindikat želi da se najdublje i najiskrenije izvini svim svojim ljudima koji su imali nameru da dođu na dugo najavljivani koncert, planiran da se održi u moskovskom klubu Volta, u subotu 4. oktobra.

Na žalost, u poslednjih mesec dana na videlo su isplivale činjenice koje su uništile naše normalne međuljudske odnose sa nesuđenim organizatorom ovog koncerta. Poverenje u njegov kredibilitet, u našim očima, je nepovratno uništeno.

Uzimajući u obzir da smo pre svega grupa prijatelja, koja za svoje normalno funkcionisanje iziskuje upravo i samo to: normalne međuljudske odnose, zasnovane na poverenju, bili smo prinuđeni da im 20 dana pre planiranog datuma koncerta otkažemo saradnju.

Nikakve reperkusije kojima nam on sad razjaren posledicama sopstvenih grešaka preti za nas nemaju težinu Vašeg eventualnog razočarenja.
Zato Vam, osim svog ljudskog izvinjenja, dajemo i obećanje da ćemo se postarati da se u što skorijem roku odužimo organizacijom gostovanja u Moskvi, na način na koji i Vi i mi zaslužujemo.

Dotle Vas pozivamo da, ako ste u mogućnosti, posetite naš nastup u Sankt Peterburgu, koji će se, kao što je i bilo najavljeno, desiti u ponedeljak 6.10.

You may also like...

3 Responses

 1. Mirko says:

  Vidimo se u Sankt Peterburgu

  Pozz od elektro brigade TMG-a

 2. Andrija says:

  Ljudi, kad ce neki dobar koncert u areni ili neki album?

 3. Vanja says:

  Da li je planu neki koncert u Republici Srpskoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published.